Božićni koncerti puhača i Udruge “Pjesma” održani u Donjem Kraljevcu

U nedjelju 22. prosinca s početkom u 16 sati Puhački orkestar Općine Donji Kraljevec u sportskoj dvorani održao je svoj tradicionalni Božićni koncert.

U bogatoj glazbenoj poslastici nastupili su domaćini Puhački Orkestar Općine Donji Kraljevec i gosti, Orkestar glazbene škole Hubai iz Budimpešte. U programu su nastupile i neizostavne Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec. Brojni posjetitelji imali su prilike uživati u glazbenom programu.

Dan ranije, u subotu Udruga “Pjesma” održala je Božični koncert u crkvi u Donjem Kraljevcu. Koncert je započeo zajedničkom izvedbom svih zborova, a osim domaćina Udruge “Pjesma” uz pratnju na klaviru Maria Šercera, kao gosti nastupili su Zbor umirovljenika grada Preloga, Tamburaški sastav Udruge “Pjesma”, Crkveni zbor župe Draškovec te zbor udruge “Prijatelji Svetog roka”.

Marija Šavora i Ljubica Ilijaš odrecitirale su pjesme “Strinini saloni” i “Božićno veselje”. Nakon završne riječi predsjednice Udruge “Pjesma” Višnje Kramar druženje se nastavilo na prigodnom domjenku za sve sudionike programa u Domu kulture. Slijedeći koncert Udruge “Pjesma” održat će se 28. prosinca u crkvi u Svetom Jurju u Trnju će započeti u 17,30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije