Blagdansko druženje članova i prijatelja KLA Nada iz Kotoribe

Uoči božićno-novogodišnjih blagdana sedamnaestu godinu za redom članovi Kluba liječenih alkoholičara Nada iz Kotoribe održali su zajedničko druženje koje se organizira kako bi se sumirala protekla godina, ali i da se ukaže na nužnost okupljanja i zajedništva u ovim blagdanskim danima.

Na druženje koje je održano 21. siječnja članovi su pozvali i prijatelje koji im pomažu i daju potporu u njihovom radu i apstinenciji.  Na tome im je zahvalio predsjednik Nade Josip Forauer, dok se stručna djelatnica kluba Veronika Matotek prisjetila proteklih 17 godina.

– U ovim teškim vremenima članovi se moraju držati zajedno i čuvati apstinenciju. Mnogi su nakon što vjeruju u svoju apstinenciju otišli iz kluba, promijenili su svoj način i stil života za što moraju biti zahvalni klubu. No, neki od njih su zaboravili da su bili dio nas.

Kod nas su pronašli novi život, novu nadu i obiteljsku sreću, a danas nas se ni ne sjete.  Ipak, mi smo sretni jer znamo da smo u toj misiji “spašavanja” svoju zadaću dobro obavili – rekla je Matotek. Druženje je nastavljeno prigodnim domjenkom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije