FOTO: Prometni kolaps na velikom čakovečkom parkiralištu

Čitatelji su nas zasipali pozivima i porukama o gužvi na najvećem parkiralištu u Gradu Čakovcu, onome na zatvorenom parkiralištu u Ulici Matice Hrvatske u Čakovcu kod MTČ-a gdje se od nedavno uvela automatska naplata usluge korištenja parkirališta.

– Šaljem vam nekoliko današnjih fotografija s čakovečkog parkirališta iza MTČ-a, gdje se može vidjeti kako funkcionira novi sustav naplate parkinga uveden nedavno – poslali su i iz ogranka čakovečkih Laburista s priloženim fotografijama.

– Ljudi u ove blagdanske dane čekaju duže od sat vremena da bi izašli s parkirališta, a gužve su nevjerojatne u oba smjera – kažu.

Vozačica koja se zatekla na parkiralištu kazala nam je: – Od trenutka plaćanja karte do izlaska nam je trebalo 34 minuta. S time da smo bili parkirani samo 40 minuta, ali smo morali platiti 2 sata parkinga jer nam je zbog gužve proisteklo vrijeme od 1 sat.

Od 7.10.2013. je puštena u pogon automatska naplata usluge korištenja parkinga, o čemu smo izvještavali. U ovoj blagdanskoj groznici gužve su bile najavljene same od sebe, a očito je da će biti potrebno u vremenima uskog grla iznaći dodatna rješenja kako bi se nepotrebna nervoza i same gužve izbjegle.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije