Dječjem vrtiću Čakovec C&A donirao 2.500 eura

C&A odlučio je prilikom otvorenja poslovnice u Čakovcu donirati iznos od 2.500 eura kako bi pokazao da im je dobrobit svih ljudi lokalne zajednice jednako važna kao i ispunjavanje želja kupaca. 

Simboličan ček gradonačelniku Stjepanu Kovaču uručile su voditeljica poslovnice C&A u Čakovcu Ivana Đebrić i predstavnica Uprave C&A Hrvatska Ivana Džeko, a on ga je potom predao ravnateljici DV Čakovec Gordani Patarčec. Gradonačelnik je zahvalio trgovačkom lancu C&A  na donaciji koja će svakako pomoći vrtićima, a posebno mu je drago što ova donacija govori u prilog dobre suradnje gospodarstvenika i lokalne vlasti.

C&A je svojom donacijom mališanima vrtića uljepšao ovo predblagdansko vrijeme jer će novac biti utrošen na igrala i obnovu vrtićkih igrališta kako bi mališani sigurno i bezbrižno mogli uživati u igri s vršnjacima.

– Većina doniranog novca bit će utrošena na obnovu igrališta u Dječjem vrtiću Krijesnice u Putjanama jer je obnova igrala u tom vrtiću prioritet, rekla je Gordana Patarčec, ravnateljica Dječjeg vrtića Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije