Uključite se i Vi: DjecjaKolica.eu poklanjaju dječji krevetić!

Super akcija za vrijeme darivanja, čitateljima portala eMedjimurje.hr i posjetiocima naše Facebook stranice poklanjamo dječji krevetić u vrijednosti 1599,00 kn!


DjecjaKolica.eu
je specijalizirana internet trgovina za prodaju dječjih kolica renomiranih EU brendova Bebetto, Kunert i BabyBoom! U ponudi možete naći 2u1 i 3u1 modele dječjih kolica s različitim vrstama rama, kotača i mnogo različitih boja dekora.

Cijene su pripremljene za nadolazeće blagdane, pa je većina artikala na akciji, a tijekom 12. mjeseca priprema se još zanimljivosti i nagrada za kupce, a što ažurno pratite putem Facebook stranice!

Uz kolica u ponudi možete naći i ostalu dječju opremu poput auto sjedalica, dječjih krevetića, hranilica, igrački za djecu i sl.

Prekrasan krevetić kojemu baza može biti stavljen na dvije različite visine. Jedna od strane kreveta može biti uklonjena, tako da se dijete kada poraste može samo popesti na krevet i sići s njega.

Robustan materijal konstrukcije je testiran i dokazano čvrst. Tako djeca spavaju sigurno i udobno

Dimenzije kreveta:
Duljina: 123 cm
Širina: 66 cm
Visina: 80 cm

Da bi osvojili dječji krevetić dovoljno je da Lajkajte našu Facebook stranicu te “shareate” odnosno podijelite post sa slikom Dječjeg krevetića i kod “shareanja” napiše status “Hoću krevetić – www.djecjakolica.eu”. Koga će Djed Božićnjak posjetiti objavit ćemo 31.12.2013.

Najnovije