Na festivalu “Zlatne note” nastupio glazbeni sastav “Vremeplov”

Na festivalu “Zlatne note” Križevci koji je održan ove subote 14. prosinca 2013, nastupio je, pored 24 drugih izvođača i čakovečki glazbeni sastav “Vremeplov” sa pjesmom “Mađarica” za koju je teks, glazbu i aranžman napravio Nenad Peršak.

Vremeplov je nastupio u sastavu: Dario Damjan, Bojan Barulek, Mario Maruševec, Nenad Peršak te Jagoda Jurčec, koja je pomogla kao prateći vokal. Glazbenom sastavu “Vremeplov” bio je to prvi javni nastup na kojem su osvojili velike simpatije publike svojom vedrom koreografijom.

Festival je bio odlično organiziran i bio je humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica darovan je djeci sa posebnim potrebama. Uz “Vremeplov”, nastupila su još dva pjevača iz Međimurja, a to su Bojan Masnec sa pjesmom “Nije fer” i Jerko Fabić sa pjesmom “Završna riječ”.

Bez obzira što nisu osvojili nagrade, predstavnici Međimurja odradili su veoma dobro svoj posao i odličnim izvedbama ponosno predstavili svoj kraj.

Već sutradan, 15. prosinca 2013. “Vremeplov”, Bojan Masnec i Jerko Fabić, nastupali su na humanitarnom koncertu u dvorani MESAP-a u Nedelišću uz mnoštvo drugih izvođača, na kojem se prikupljao novac za djecu sa posebnim potrebama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije