Domino bar: U petak tamburaši Frikovi s bubnjevima, u subotu DJ

Dvanaesti je mjesec u godini i Domino bar iz Palovca prirema za sve posjetitelje vrhunsku dvodnevnu zabavu.

U petak 13. prosinca u Domino bar dolazi Tamburaški sastav Frikovi pojačani Vanjom Posedijom na bubnjevima te Jurom Jurasom na bass gitari. U subotu Domino priprema party s DJ-om za glazbenim pultom te vrhunskom rasvjetom, hostesama uz pića večeri – medicu i bazgu. Za najsretnije, Domino je pripremio i bogate nagrade.

Tamburaški sastav “Frikovi” djeluju od kraja 2009. godine. “Frikovi” su i članovi KUU-a “Zvon” iz Male Subotice s kojom zadnjih nekoliko godina imaju zapažene rezultate na državnim smotrama.

Može se slobodno reći da ih je spojila velika ljubav prema tamburici i želja za dobrom svirkom, želja za nastupima i dokazivanjem. Skromni su, no ipak su se odlučili i na nosač zvuka i za festival “Kre Mure i Drave” – i spontano snimili pjesmu “Sonce na obloku” (2011.) , “Senjal sam tebe” (2012.) i 2013. “Steza kre Mure” na materinjem jeziku te “Kugači idu” pjesma koja je himna “Sobočkog fašjeka”. Od 2012. Frikovi su “kućni bend” tamburaške večeri već spomenutog festivala.

Ime “Frikovi” izmislili su sasvim slučajno, spontano i to ime ih doista krasi. Sastav su ovih dana upotpunili bubnjevima i bass gitarom.

Mladi su, željni glazbe, željni lijepih provoda uz glazbu, željni dobrih i kvalitetnih nastupa – uživaju srcem i dušom svirajući instrumente koje su izabrali, a i klapsko pjevanje im nije strano. Prije svega vole smijeh, šalu, dobar vic i druženje. Najviše nastupa nanizali su po rodnom kraju,a nastupali su i preko Drave pa do Makedonskog festivala vina.

Glavni vokal sastava je Tino Jelenić koji ujedno svira i basprim, Danijel Škvorc i Hrvoje Cirković također sviraju na basprimu dok Denis Hajdarović krasi melodiju na bisernici. Stiven Ivković se akordima zabavlja na bugariji, Vanja Posedi drži ritam na bubnjevima,a novi i najmađi član sastava Jura Juras svira bass gitaru.

TS “Frikovi” po prvi puta će snimiti pjesmu na standardnom jeziku, a u planu im je snimiti i spot.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije