Dramska skupina iz Male Subotice nasmijala slovensku publiku

Na poziv KUD-a “Franc Ilec” Loka – Rošnja (Starše) iz Slovenije  30. studenog (subota) u goste je pozvana dramska skupina KUU “Zvon”iz Male Subotice kako bi bili sudionici Večeri smeha. Tamo su se gosti iz Male Subotice predstavili s dvije komedije Gasterbajteri i Kak bi bilo daj toga nebi bilo.

Uz članove dramske skupine KUU Zvon ,nastupale su još Gledališka skupina i godci KUD “Franc Ilec” Jože Ekart i Manja Vinko, KUD Ptičica Prepolje i Dramska skupina Samotarji DU HOČE. U punoj dvorani  KUD-a “Franc Ilec” publika je velikim aplauzom popratila sve dramske skupine, a posebno se dobro nasmijala dramskim komadima koje su odlično odigrali gosti iz Male Subotice. Na Večeri smeha bio je njihov načelnik Bojan Kirbiš koji je pozdravio s dramskom skupinom iz Međimurja.

Zadnji dio je bilo druženje uz pjesmu te pokojim dobrim vicom s njihove i naše strane, a razmijenjeni su i telefonske brojeve s ostalim dramskim skupinama te dogovorena daljnja suradnja. Ovim nastupom dramska skupina završila je ovogodišnje nastupe i programe, zaslužila si kratak odmor – sve dok ne započinju probe za KAM 2014.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije