Magda i Đuro

Mnoge odluke, zaključke ili stavove u životu donosim na temelju svojih spoznaja. Iskusio sam, mnogo puta, kako su bile površne i ishitrene, a posljedice neugodne. Oko mnogih stvari imam nedoumice pa se u tim situacijama “osiguravam” autoritetima ili znanjima jačih od sebe. Nije sramota znati da nismo sveznadari.

U najvažnijoj stvari života nemam lutanja: postojim jer sam dijete svoje mame i oca. Kao i Vi svi moji prijatelji, sličnomišljenici ili protivnici. Od postanka ljudskoga roda na svijet život donose mama i tata. Ne zaboravljam da su mnogi rođeni u uvjetima koji odudaraju od teme (silovanja npr), ali znam da svi isto vrijedimo, bez obzira na svilene ili potrgane gaće.

Zaprepašten sam kolike kćeri i sinovi danas i ovih dana, gotovo zvjerski agresivno ustaju protiv svojih roditelja povikom NE i PROTIV. Magda i Đuro su začeli mojeg oca. On je u bračnom savezu s mojom materom svijetu dao petero braće.

Moj vječiti životni uzor je japica, djed Đurek, veliki lav na mojoj naslovnoj Facebook slici, a ja sam njegov prvi unuk, mali lavek. Sve vas, baš sve u mističnom krugu života imam rad. I ja sam ZA, ZA SVE vas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije