“Lijepom našom” ponovno u Međimurju

U četvrtak, 21. studenoga 2013. godine u sportskoj dvorani Graditeljske škole održat će se snimanje glazbeno-scenskog spektakla Hrvatske televizije “Lijepom našom”. Snimit će se dvije emisije koje će se prikazati tijekom prve polovice prosinca, a na njma će se predstaviti i pokazati ono najbolje što Međimurje ima.

Nastupit će tako KUD “Kaštel” Pribislavec, KUD “Fijolica” Orehovica, KUD “Mihovljan”, KUD “Donji Vidovec”, ŽVS “Stridone” Štrigova, VS “Grlice”, Tamburaški sastav “KUD-a “Belica” i Ksenija Kramar, Ivica Dobranić, Ivica Jurgec, Zvonimir Dravec, Ivan Mezga, Gusti Draksar i Bandisti, Blanka Tkalčić i Lidija Bajuk. Od gostiju iz ostatka Hrvatske pjesmom i programom zabavit će nas Kavaliri, Ivica Pepelko, Mejaši, Gazde, Zagrebački tamburaši, Mate Bulić, Maja Šuput, Goran Karan i Davor Radolfi.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a može se kupiti u čakovečkim kafićima “Arcus” i “Paladin”, “Domino baru” u Palovcu, “Forumu” u Prelogu, “Martinu” u Nedelišću i pizzeriji “Vuri” u Murskom Središću. Organizator snimanja “Lijepom našom” je Turistička zajednica Međimurske županije, koja svima jamči nekoliko sati vrhunske zabave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije