Vodimo Vas na MEF: Međimurski festival glazbe 24. studenog u CZK-u

Ove se godine MEF – Međimurski festival zabavne glazbe, 11. po redu, održava u nedjelju, 24. studenog s početkom u 20 sati u čakovečkom Centru za kulturu, umjesto kao što je bilo prijašnjih godina u dvorani Gospodarske škole.

Uz dvoje Splićana Igora Brešana i Doru Bačić, te slovensku pjevačicu koja je nastupila na njihovoj “Dori” Anitu Kralj, festival ugošćuje i poznata imena domaće zabavne glazbe Juricu Pađena & Aerodrom, Zdravka Škendera, Marinu Tomašević, Mladena Burnaća, Borisa Babarovića, poznatu glumicu i pjevačicu Milu Elegović, Nanu Pršu, Nenada Kumrića Čarlija itd.

Domaće međimurske snage predvoditi će dosadašnji pobjednici MEF-a Igor Baksa iz Kom3dije i Mirko Švenda Žiga, Grupa Globus, Vladimir Košir Tonka, Josip Sanjković Mitrica, Angello, Jerko Fabić, Supermarket, Jutarnja zvijezda te duo iz Donje Dubrave i Šibenika Martina&Marko.

Ulaznice se u prodaji nalaze po cijeni od 50 kuna! Pobrinite se na vrijeme za svoje ulaznice kupnjom ili rezervacijom na blagajni Centra za kulturu Čakovec na telefonu 040/311-488.

Najsretnijeg čitatelja nagrađujemo sa po dvije ulaznice za 11. MEF!

U suradnji s organizacijskim odborom ovogodišnjeg izdanja MEF-a, čitatelja koji prvi ostavi komentar ispod članka, nagrađujemo s po dvije ulaznice za MEF, 24. studenog u 20 sati u Centru za kulturu Čakovec i to ulaznicama za balkon. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije