Veliki povratak kina u život Grada Preloga

Nakon pokretanja velikog projekta digitalizacije i tehnološkog unapređenja kino dvorana diljem Hrvatske, započela je nova era popularnosti kinematografije. Od 10. listopada, kada je preloški Dom kulture s “Kaubojima” također postao dio tog velikog projekta, gradsko kino se kontinuirano i sigurno vraća u život Grada.

Iz vikenda u vikend, sve veći broj oduševljenih posjetitelja prisustvuje projekcijama te tako kino još jednom postaje “dobra navika” Preložana. Projekcije popularnih i aktualnih kino hitova održavaju se svakog vikenda, dok se tokom tjedna bilježe česti organizirani posjeti školske djece.

Digitalizacija kino dvorana pokrenula je stvaranje funkcionalne mreže kina u Hrvatskoj koja i gledateljima u manjim sredinama omogućava uživanje u aktualnim filmskim hitovima kvalitetnije slike i zvuka.

Proteklog vikenda svoju veliku premijeru imao je popularni Šegrt Hlapić koji je dva dana zaredom uveseljavao stotinjak posjetitelja. U mjesecu prosincu u kino dvorani Doma kulture Prelog očekuje vas uzbudljiva Šetnja sa dinosaurima, a već u subotu i nedjelju (16. i 17. studenog) u 19 sati šarmantne Legende u Las Vegasu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije