U Maloj Subotici i Nedelišću odali počast poginulim braniteljima

Udruga veterana i dragovoljaca Domovinskog rata ogranak Općine Mala Subotica kao i svake godine paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca prisjetila se palih branitelja koji su svoj život dali u obrani Domovine.

Svijeće su zapalili i vijence položili u Maloj Subotici pred spomenikom palim borcima Narodno oslobodilačkog rata te spomen ploči hrvatskih branitelja, predsjednik UDVDR Općine Mala Subotica Josip Halić, načelnik Općine Mala Subotica Vladimir Domjanić, kao i članovi udruge.

Nakon polaganja, zaputili su se na općinska groblja gdje su na grobovima poginulih i umrlih branitelja zapalili lampaše i odali im počast.

U spomen na pokojne branitelje iz Općine Nedelišće

Uoči blagdana Svih svetih i Dušnoga dana u četvrtak 31. listopada 2013. izaslanstvo Općine Nedelišće položilo je vijenac kod središnjeg križa na mjesnom groblju u Nedelišću. Izaslanstvu, u kojem su bili općinski načelnik Darko Dania i zamjenik načelnika Željko Kacun, pridružili su se i članovi udruge dragovoljaca Domovinskog rata iz Nedelišća koji su zapalili svijeću u spomen i čast pokojnih, osobito sedmorice hrvatskih branitelja s područja općine Nedelišće.

Zatim su svi zajedno s roditeljima pokojnih branitelja obišli i grobove stradalih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije