U subotu prvi zajednički koncert tri kralja hrvatske zabavne glazbe!

Ova subota, 2. studenog 2013. godine rezervirana je za veliki, a ujedno i prvi zajednički koncert poznata tri kralja zabavne glazbe Dražena Zečića, Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa.

Poznati po rasprodanim koncertima, po tome što su među prvim hrvatskim izvođačima otišli na turneje u Ameriku, Europu i Australiju, poznati po pregršt hitova, po mnogobrojnoj publici, Stavros, Zečić i Grdović ovu subotu, na koncertu u Čakovcu atmosferu dižu do usijanja, jer za cijenu jedne ulaznice, doživljaj će biti trostruki.

Ovih dana je titula ‘glasnogovornika’ spomenutog zajedničkog koncerta, pripala Jasminu Stavrosu. Naime, razlog je vrlo jednostavan. Novi album ‘Ljubomorni ljudi’ od samog izlaska albuma, nailazi na pohvale, pozitivne komentare, ali i na odlične reakcije slušatelja koje svakodnevno u eterima mnogih radio postaja naručuju svoje najdraže pjesme sa ovog albuma. Dražen je upravo završio snimanje spota za novi singl “… ja sa vinom nastavio” sa novog albuma koji je izašao ovo ljeto. Mladen isto neumorno koncertno promovira svoj novi album “Za tebe živim ja”.

Interes je izuzetno velik i u susjednim Sloveniji i Mađarskoj od kud će doći jako puno njihovih fanova. Sami izvođači su ugodno iznenađeni pozitivnim reakcijama publike koja je odmah kliknula na ovaj spoj i biti će to koncert kojem se već sada svi vesele.Sigurni smo da će nam “kraljevi” pripremiti još poneko glazbeno iznenađenje!

Mnogobrojni hitovi kao što su Stavrosovi – Nemoj se udavati, Dao bi sto Amerika, Neka je šarala, Ima nas još, pa sve do novijih Opala, Južnije malo tužnije, Ljubomorni ljudi; Zečićevi – Sokole,Pokidat ću lance sve, Ima li nade za nas, Crni kralj i bijela dama, Stani srce; Grdovićevi – Dalmatinac,Nije u šoldima sve, Evo mene moji ljudi, i dr… samo su neke od pjesama koje će se naći te večeri na repertoaru.

Ne sumnjamo da će ova kombinacija razveseliti njihovu mnogobrojnu publiku, a po prvim komentarima, daje se naslutiti kako je ovo možda početak neke zajedničke turneje.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji, a možete ih kupiti u Čakovcu, Murskom Središću, Palovcu i Prelogu i preko sustava Eventim.hr i u susjednim zemljama.

“Scardona” se specijalizirala za velike koncertne spektakle i postavila nove koncertne standarde i sada pokreće još jedan niz velikih koncertnih spektakala, ovaj put u zabavnoj glazbi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije