UDVDR Male Subotice na izletu u Kopačkom ritu

– Ove godine odlučili smo organizirati put na istok Lijepe naše u Kopački rit, vidjeti spjevane ljepote ovog parka prirode, posjetiti Baranju, Kneževe vinograde, okusiti jelo i pilo toga kraja te se na kraju podružiti kao i prethodnih godina, kada smo obišli Vukovari Hrvatsku Kostajnicu – rekao naka je predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranka Općine Mala Subotica Josip Halić te nam prenio dojmove sa njihovog izleta.

Ljepote Kopačkog rita doživjeli su i u vožnji brodom kroz zoološki rezervat

– U Grabovcu smo bili gosti školskog prijatelja Željka Huzanića koji u Baranji živi tamo, sada već, četrdesetak godina. Umirovljeni je policajac te djeluje u lokalnoj zajednici u gotovo svim udrugama – ispričao nam je predsjednik Halić.

Izletu u Kopački Rit odazvalo se 65 članova i prijatelja udruge, a za siguran prijevoz pobrinula se Putnička agencija Jakopić travel.

Izletnici su isprobali domaće specijalitete kao što su kulen i fiš paprikaš, degustirali njihova vina od kojih ih je oduševila Frankovka te se družili i pjevali kasno u večer s domaćinima uz zvukove harmonike, a koje su pozvali i k nama, da dožive naš međimurski kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije