Prva nagrada otišla u Čakovec za video projekt “Bicikliranje u mom gradu”

U organizaciji tvrtke Matis Adria d.o.o. i Regionalnog centra zaštite okoliša za Srednju i Istočnu Europu – REC Hrvatska, provedena je nagradna igra na području cijele Republike Hrvatske pod nazivom “Snimi video jedan i osvoji bicikl vrijedan!”.

Cilj nagradne igre je bio promocija svakodnevnog biciklizma, odnosno korištenja bicikala kao sredstva svakodnevnog prometovanja u malim i srednje velikim gradovima u Hrvatskoj koji broje od 10 do 350 tisuća stanovnika, uključujući Zagreb. Igra se provodila u okviru projekta mobile2020 – “Porast biciklizma u malim i srednje velikim gradovima Srednje i Istočne Europe do 2020. godine”(More biking in small and medium sized towns of Central and Eastern Europe by 2020).

Video uradci morali su  biti na temu svakodnevnog bicikliranja, odnosno korištenja bicikala u svakodnevnom prometovanju. Duljina video uratka je morala biti do 3 minute, izvoran, bez isječaka iz TV reklama ili medija koji su zaštićeni autorskim pravima, a video nije smio biti komercijalnog sadržaja, reklamirati tvrtke ili proizvode i slično.

Nakon pregleda pristiglih radova povjerenstvo, sastavljeno od predstavnika REC-a te dvoje predstavnika Nacionalne stručne radne skupine u okviru projekta Mobile2020, je dodjelilo prvu nagradu (bicikl s punom biciklističkom opremom) Miroslavi Novak iz Čakovca.

Dodjela nagrada se održala u Zagrebu, 22. listopada u prostorijama Info centra Agencije za zaštitu okoliša, Trg maršala Tita 8. Nagradu je dodijelia tvrtka Matis Adria d.o.o. u suradnji sa Regionalnim centrom zaštite okoliša za Srednju i Istočnu Europu – REC Hrvatska kao suorganizatorom.

S ovim projektom promoviran je grad Čakovec u svom najljepšem sjaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije