TIC organizira edukaciju Korištenje računala za početnike

Voljeli biste pročitati aktualne vijesti na Internetu i informirati se o dnevnim događajima kada to Vama odgovara, poslati poruku elektroničke pošte ili na druge načine komunicirati s prijateljima i članovima obitelji, pronaći informacije o temama koje vas zanimaju, kupovati ili jednostavno uživati u gledanju filmova i slušanju glazbe, a još uvijek ne znate kako? Sada je prava prilika da ovo promijenite!

Računala više nisu luksuz – i “pametni” mobilni telefoni su računala. Cjenovno su prihvatljiva gotovo svima i lako ih je početi koristiti. Osnove korištenja računala možete naučiti na trodnevnoj edukaciji koju organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje. 

Edukacija pod nazivom Korištenje računala za početnike će se održati u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje od 4. do 11. studenog za jutarnju grupu i od 5. do 12. studenog za popodnevnu grupu prema rasporedu u tabeli.

Primarna svrha računala vezana je uz slanje i primanje elektroničke pošte, informiranje o dnevnim događajima i pretraživanje informacija putem Interneta. Stoga će i edukacija biti usmjerena na usvajanje osnovnih informatičkih pojmova kao i stjecanje praktičnih znanja o korištenju računala, prilagođavanju i korištenju Internet preglednika, kreiranju, slanju i zaprimanju poruka elektroničke pošte te korištenju besplatnih alata za izradu dokumenata.

Edukacija je namijenjena osobama koje prepoznaju važnost informatičke pismenosti iz poslovnih ili privatnih razloga odnosno svima koji žele savladati osnove korištenja računala i samim time sebi olakšati život jer se više neće osjećati isključeno zbog zahtjeva novog doba.
Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera.

Sudionici će već prvog dana dobiti priručnik koji će im olakšati praćenje predavanja te im u budućnosti poslužiti kao podsjetnik na obrađene teme. Svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 30. listopada 2013. prijavom na broj telefona 040 499 405 (od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 16 h i petkom od 8 do 13:30 h.

Cijena trodnevne edukacije po sudioniku iznosi 250,00 kn (PDV uključen). Svi zainteresirani će o načinu plaćanja biti obaviješteni prilikom prijave. Broj mjesta je ograničen. Maksimalan broj osoba u grupi iznosi 8 što osigurava visoku kvalitetu edukacije te usmjerenost predavača potrebama polaznika. Sponzor edukacije je  METSS d.o.o.


O predavaču:

Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održao je niz edukacija iz područja informatičkih tehnologija. U sklopu projekta “Obrazovanje za poduzetništvo” Ministarstva poduzetništva i obrta, održao je radionice za poduzetnik pod nazivom “Napredna informatička znanja”.

Na stručnom skupu nastavnika/ca u obrazovnim podsektorima ekonomija i trgovina održao je edukacije na temu korištenja društvenih mreža kao alata gerila marketinga te je povremeni gost predavač na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu. Radio je kao voditelj obrazovnih programa iz područja grafičkog i web dizajna u Infokatedri, te kao asistent nastave na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije