Održana humanitarna kros utrka za Melaniju Horvat: Prikupljeno 23 tisuće kuna

U nedjelju, 20. listopada održana je humanitarna kros utrka “10.000 malih koraka za jedan veliki korak” za Melaniju Horvat u predivnom krajoliku rijeke Drave.

Poslužilo je prekrasno vrijeme, pomalo neuobičajeno za ovaj dio godine. Utrka se održavala u dvije kategorije, 2 i 10 km, a okupili su se veliki i mali, tinejdžeri, profesionalnci i rekreativci. Start utrke bio je u 10 sati. Najbrži sudionik utrku na 10 km istrčao je za cca. 35 minuta.

>>> Bolesna 24-godišnja Melanija Horvat treba vašu pomoć

>>> Melanija Horvat: “Odlazak do kupaonice predstavlja mi pohod na Mt. Everest”

>>> Fotoklub organizira humanitarnu aukcija fotografija za Melaniju Horvat

>>> Melanija Horvat: “Svi ste mi u mislima, slaba sam i ne mogu biti s vama”

U akciji je sudjelovalo ukupno 375 ljudi, od koji je 350 aktivno učestvovalo u utrci. Prikupljeno je 23.840 kn.

Mario Šarić nam javlja: “Učenici 8. razreda OŠ Dr. Vinka Žganca Vratišinec s razrednicom Dubravkom Baksa su u nedjelju, 20. listopada, nastupili na humanitarnom krosu za oboljelu Melaniju Horvat. Uz odličnu razrednu atmosferu nije bilo teško pretrčati zadanu rutu. Time smo odlučili dati podršku Melaniji te joj pomoći u utrci s njezinom bolešću, a ona nam je pružila priliku da još jednom okusimo kako je lijepo pomagati drugima!”

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji ovog događaja: Pekari Suncokret, Gradskoj kavani Lovac, OPG Pavčec, Agromeđimurju, Trgovini Huni-bike-shop, Trgovini Mihalec Beciklin, članovima Biciklističkog kluba Prelog, učenicima 3.A razreda gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, i naravno svim sudionicima koji su svojim dolaskom i donacijama poduprli ovu humaniratnu akciju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije