Automatska naplata usluge korištenja parkirališta kod MTČ-a

Od ponedjeljka Čakom na zatvorenom parkiralištu u Ulici Matice Hrvatske u Čakovcu kod MTČ-a uvodi automatsku naplatu usluge korištenja parkirališta, koju su dosada provodili Čakomovi djelatnici, pišu kolege s Radia1.

Korisnici će prilikom ulaska na spomenuto parkiralište iz automata preuzeti ulaznu karticu, te po završetku parkiranja platiti na aparatu, na kojem će, nakon plaćanja, dobiti izlaznu karticu s kojom, u roku od 10 minuta, moraju izaći s parkirališta.

Ulazne i izlazne rampe na parkiralištu će biti zatvorene 24 sata svakog dana, dok će se parkiranje naplaćivati od ponedjeljka do petka u vremenu između 7 i 20 sati, te subotom od 7 do 13 sati. Van vremena naplate korisnici će moći ući na parkiralište preuzimanjem ulazne kartice, a izaći očitanjem te iste ulazne kartice na automatu za izlaz bez plaćanja naknade. Parkiralište će moći koristiti i vlasnici mjesečnih i godišnjih karata za ovo parkiralište.

Prvih mjesec dana korištenja novog načina naplate korisnicima će pomoć pružati dežurni djelatnici koji će se nalaziti u izlaznoj kučici na parkiralištu. Ulazni i izlazni aparati i rampe, kao i aparat za naplatu parkirne naknade biti će opremljeni nadzornim kamerama, prenosi Radio1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije