Vatrogascima Vratišinca predano novo navalno vozilo

Općina Vratišinec je 14. i 15. rujna proslavila Dane općine. Tom je prilikom općinski načelnik Zdravko Mlinarić službeno vatrogascima iz Vratišinca dodijelio ključeve novog navalnog vozila. Prilikom predaje ključeva predsjedniku društva Stjepanu Kozaru, načelnik općine poželio je vatrogascima da na vozilu što više vježbaju, a da ga što manje koriste na pravim intervencijama.

Novo vozilo i prisutne vatrogasce i goste blagoslovio je domaći župnik Pavao Mesarić. DVD Vratišinec zahvaljuje načelniku općine Zdravku Mlinariću na pomoći oko nabavke vozila, prijateljima iz Austrije FF Ebreichsdorf koji su pomogli oko nabave i same dopreme vozila iz Austrije, predsjedniku društva Stjepanu Kozaru koji je uložio puno truda da bih se sredili potrebni papiri, te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli oko nabave prvog navalnog vozila u Vratišincu.

Svakako treba spomenuti kako je povodom Dana općine  ženska “A” ekipa DVD-a Vratišinec na svečanoj priredbi primila pohvalnicu Općine Vratišinec. Više o tome možete pročitati i pogledati na službenoj stranici DVD-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije