Savjesni vozači imaju prilike osvojiti CD Bojana Jambrošića

Iz Policijske uprave međimurske stižu obavijesti kako će u narednim danima provoditi dvije preventivne akcije. U petak 20. rujna u vremenu od 10 do 12 sati na Trgu Republike u Čakovcu policijski službenici prometne policije provesti će preventivnu akciju “Europski tjedan kretanja”.

Tijekom akcije, na poligonu kojeg će osigurati Auto klub Čakovec, djeca dječjih vrtića voziti će bicikle i upoznati se s pravilnim kretanjem pješaka u prometu. Na promidžbenom pultu djeca i posjetitelji moći će se upoznati sa uređajima i vozilima koje prometna policija koristi u svom radu, iskusiti vožnju na simulatoru vožnje motociklom, te će dobiti promidžbeni materijal iz domene cestovnog prometa.

Tijekom noći s 20. na 21. rujna (petak /subota) i s 21. na 22. rujna (subota/nedjelja), u vremenu od 22 do 6 sati, policijski službenici na području Policijske uprave međimurske provesti će preventivno-represivnu akciju “Alkohol”. Akcija će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima vozača kada u organizmu imaju alkohol i suzbijanje grubog kršenja prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu).

U akciju će se uključiti i poznati pjevač Bojan Jambrošić koji će građanima kod kojih ne bude zabilježena koncentracija alkohola pokloniti svoj promotivni CD.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije