Rođendanska torta za pet godina Puhačkog orkestra Donje Dubrave

Prije nešto više od pet godina, točnije 9. srpnja 2008. godine centrom Donje Dubrave odzvanjali su zvuci prve  probe novooformljenog Puhačkog orkestra Općine Donje Dubrave. Petu obljetnicu osnutka glazbenici, vodstvo, roditelji te prijatelji orkestra nedavno su proslavili u Ribičkom domu SRD-a “Štuka”.

Presjek događanja u prvih pet godina rada iznio je predsjednik orkestra Vedran Klarić. U tom razdoblju imali su 72 nastupa. Kroz orkestar je prošlo 67 glazbenika, a na današnji dan u orkestru ih svira 43, na 30 instrumenata koji su u vlasništvu orkestra te nekoliko privatnih. Veliku potporu radu puhača dalo je čak 188 sponzora.

Veliko iznenađenje puhačima priredili su im članovi tamošnjeg DVD-a koji su im, kao zahvalu što sviraju na njihovim manifestacijama, poklonili rođendansku tortu. Mnogi su pomogli oko rođendanskog slavlja no posebno treba istaknuti Marka Karlocija, čija dva unuka sviraju u orkestru, koji im je donirao te osobno pripremio 1005 ribica koje je upecao na Dravi tijekom ribolovne sezone.

Rođendan su orkestru prigodnim poklonima čestitali i načelnik Općine Dražen Miser te njegov prethodnik Marijan Varga. Članovi i vodstvo orkestra zahvaljuju se sponzorima koji su pomogli proslavu pete godišnjice rada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije