Knjižnica i čitaonica Kotoriba organizirala ljetne radionice

Za razigranije i ispunjenije ljetne praznike i ovog se ljeta pobrinula ekipa Knjižnice i čitaonice Kotoriba. Prema riječima privremene ravnateljice Janje Trestenjak, prof. organizirane su četiri radionice različite tematike kako bi se i najmlađi imali čemu radovati. 

Prva u nizu bila je pričaonica “Winnie pod morem”. Djeca su upoznala veselu vješticu Winnie koja je pošla na zasluženi godišnji odmor – na more. Nakon stvaralačkog prepričavanja priče, ilustrirali su dijelove priče koji su ih se najviše dojmili.

Morske pustolovine poslužile su kao inspiracija za drugu radionicu na kojoj su najmlađi izrezivali i lijepili ribice šarenih boja. Nakon toga naučili su kako se treba ponašati u prometu, a dokaz da su pažljivo slušali priču “Tigar i medo u prometu” bio je i kviz na kojem su obje ekipe pokazale jako dobro znanje u poznavanju prometnih pravila.

Posljednja u ljetnom nizu radionica bila je likovna radionica sa smokićima pomoću kojih su djeca stvorila prava umjetnička djela. Neke od njihovih radova možete vidjeti izložene u prostorima knjižnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije