Mala Subotica: Teretni vlak prolazi, a rampa je visoko podignuta!

U srijedu 14. kolovoza u 17.45 sati naš čitatelj zabilježio je podignute rampe na pružnom prijelazu u Maloj Subotici u trenutku kada je prugom prolazio teretni vlak. Čitatelja zanima tko je odgovoran za ovaj propust te naglašava da samo pukom srećom nitko nije stradao.

Smatra da se takvi propusti ne bi trebali događati, a krivca adekvatno kazniti. Svoje tvrdnje potkrijepio je i fotografijom. 

Kako je došlo do ovakvog propusta ispitali smo u Hrvatskim željeznicama. Odgovor nam je poslala Martina Elizabeta Lovrić, voditeljica Odnosa s javnošću HŽ Infrastrukture.

“Tijekom jučerašnjeg dana provjerili smo navode iz Vašeg upita te utvrdili da je riječ o nepravilnosti u obavljanju službe izvršnog osoblja kolodvora Mala Subotica, čime je dovedena u opasnost sigurnost cestovnih i željezničkih vozila.

Sukladno tome dežurni prometnik vlakova koji je tog dana bio u službi i time odgovoran za odvijanje prometa do daljnjega je udaljen iz HŽ Infrastrukture te će biti provedene propisane stegovne mjere. Ispričavamo se svim sudionicima u cestovnom prometu zbog ovog incidenta”, piše u odgovoru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije