Trodnevni program Dana Općine Pribislavec

Službeni datum obilježavanja Dana općine Pribislavec je 24. kolovoza tekuće godine. Program obilježavanja Dana općine održat će se kroz tri dana i to 23., 24. i 25. kolovoza. U petak 23. kolovoza održat će se sportska druženja mještana. Od 18 do 20 sati trajati će seoske igre, u 20 sati započinje malonogometni turnir na pijesku, dok je za 18,30 sati najavljeno okupljanje predstavnika udruga radi milenijske fotografije.

Tog je dana najavljeno i svečano otvorenje ljekarne i stomatološke ambulante. U subotu će se mještani u 6 sati probuditi budnicom, u 8 sati bit će misno slavlje u župnoj crkvi, a istovremeno započinje tradicionalni turnir u tenisu i ribičko natjecanje. Za 17,30 sati najavljena je svečana sjednica Općinskog vijeća nakon koje će biti svečanost otvaranja županijske prometnice. U večernjim satima nastavlja se odigravanje malonogometnog turnira na pijesku.

U nedjelju 25. kolovoza svečana misa proslave proštenja sv. Bartola i 50 godina svećeničke službe fra patera Rikarda Pataftte počinje u 11 sati, a tog se dana na novoj prometnici priređuje i Sajam rukotvorina.                      
                                         

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije