Prijave za priznanja Općine Kotoriba primaju se do 15. kolovoza

Načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec održao je sastanak s predstavnicima općinskih udruga vezano uz događanja i program za ovogodišnje Dane Općine koji se obilježavaju uz katolički blagdan Uzvišenje svetoga križa.

Trodnevna događanja započet će u petak 13. rujna svečanom sjednicom Općinskog vijeća koja će se održati u Domu kulture, nakon koje započinje rock večer ispod šatora kod škole. Za subotu 14. rujna od 14 sati udruge će kuhati gulaš i natjecati se u Općinskim seoskim igrama. Nositelj ovih manifestacija bit će DVD Kotoriba. U večernjim satima predviđena je zabava ispod šatora.

U nedjelju misno slavlje u kotoripskoj crkvi započet će u 11 sati kada će stoti rođendan proslaviti najstariji Kotoripčanin Mijo Golubić. U poslijepodnevnim satima ispod šatora bit će zabavno kulturno program za koji su zaduženi članovi KUD-a Kotoriba. Uz tradicionalno proštenje, nedjeljni program završit će zajedničkom veselicom.

Konačni program i satnica bit će poznati naknadno. Čelništvo Općine tom je prilikom skrenulo pozornost da se kandidature za potencijalne dobitnike općinskih priznanja primaju zaključno do 15. kolovoza. Općinsko povjerenstvo će predložiti dobitnike, a konačnu odluku donosi Općinsko vijeće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije