Emotivna promocija albuma Zapisano u zvjezdama Bojana Jambrošića

Posljednja ovosezonska emisija ‘Glazbenog showa Dalibora Petka’ bila je u znaku promocije novog albuma Bojana Jambrošića.
 

Naime, čak dvadesetak dana prije službenog izlaska, slušatelji Narodnog radija čuli su pjesme s Bojanovog drugog albuma ‘Zapisano u zvijezdama’.

‘Ne znam što mi je zapisano u zvijezdama, no znam da sam nestrpljiv zbog izlaska cd-a, koji dolazi četiri godine nakon prvog albuma’, rekao je Bojan, a onda i saznao što mu je zapisano u zvijezdama.
 

Naime, Petko je nazvao tarot centar, lažno se predstavivši te saznao kakva je Bojanova ‘sudbina’.

‘Razočaran je, sa svake strane mu ne ide. Prevara ga je najviše pogodila. Djevojka koju je volio očito je imala paralelnu vezu, što ga je jako pogodilo. Postao je nesiguran, pita se je li dobar ljubavnik. Osjeća veliku patnju u ljubavi, ali bit će dobro’, rekla je gatara, što je Bojana dobro nasmijalo, jer gatara očito nije ništa pogodilo.
 

‘Nema toga što Bojan ne može otpjevati’, hvalio je Bojana producent albuma Ante Pecotić, a njegova glazbena sestra, Carla Belovari, s kojom je na albumu snimio obradu pjesme ‘Voli me još ovu noć’, najavila je dolazak u Bojanov zagrebački stan, zajedno s kujicom Tiom. U studiju su se kao iznenađenje pojavo i kolega Filip Dizdar koji će ovih dana raditi Bojanov videospot. ‘Zamislio sam ga na skateboarda’, rekao je Dizdar, što baš nije oduševilo Jambrošića.
 

Mlada pjevačica Lamia Belošević izjavila je da je ponosna što joj je upravo Bojan napisao nekoiko pjesama, a djeca iz zbora Aria, kojima je Bojan učitelj, otpjevala su mu nekoliko pjesama.
 

Najemotivniji je bio prvi Bojanov susret s roditeljima preminulog mladića Krunoslava Bošnjaka, čiji je tekst uglazbljen na Bojanovom albumu. ‘Obožavam Bojana, na neki način vidim Krunu u njemu. U nekim njegovim pokretima i u očima. Nismo mogli naći bolji izbor’, izustila je kroz suze Krunina mama Vera što je rasplakalo i samog Bojana.
 

‘Emotivac sam’ govorio je Bojan susprežući suze. ‘Našao sam se nekako u Kruninom tekstu. Dok sam pjevao te stihove, oni su nekako samo izašli iz mene’, kazao je Bojan,kojeg su emisiji raplakale i riječi njegove majke Jagode. ‘Silno mi nedostaje. Volim ga jako i nek se ne mijenja ništa’, poručila je ponosna mama Jambrošić.
 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije