FOTO: Neno Belan i Fiumensi oduševili nastupom na Porcijunkulovom

Velika većina pjesmi Nene Belana govori o ljubavi, a jučer je čakovečko središte bio poput velikog Belanovog hita: “Oceani ljubavi”.

Pozitivna energija koja izvire iz glazbenika koji je u prošloj godini bio najizvođeniji hrvatski autor prenijela se na bezbrojno mnoštvo na Trgu Republike. U potpunosti opravdavši titulu koncert večeri, Belan je vrlo lako digao čakovečku publiku na radnu temperaturu koju je održavao na usijanju u svoja dva izlaska na pozornicu Trg.

Brojne hitove nije ni morao pjevati, bilo je dovoljno samo dići ruke i pokazati prema publici koja je jučer preuzela dirigentsku palici i bila poput jednog glasa. Neno Belan rada je viđeni gost u Čakovcu, u kojeg se veseli vratiti, a publika ovog Riječanina, rođenog u Splitu doživljava kao svojeg. Na takav prijem uzvratio je još jednom svirkom za pamćenje i dokazao da domaći pop-rock još uvijek živi punim plućima. Velikim hitom “Rijeka snova”, mogao bi se najbolje opisati čakovečki nastup.

Porcijunkulovo je u petak navečer bilo poput snova, ali rijeka teče dalje. Sa njom je Belan otplovio uz obećanje kako će se u Grad Zrinskih sigurno vratiti.

Koncert su osim posjetitelja Porcijunkulova u Čakovcu, putem live streaminga vodećih hrvatskih portala mogli vidjeti svi na planetu s pristupom internetu.

Kako je bilo jučer na Porcijunkulovom, pogledajte u našoj velikoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Današnju najavu i nastup Marijana Bana i Diktatora pogledajte klikom ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije