Subota: Kliknite i saznajte što vas danas očekuje na Porcijunkulovom!

U Perivoju Zrinski i u subotu 3. kolovoza od 9 sati započinju dječje kreativne radionice za mališane koje će potrajati do podneva. U 19.30 sati na istom mjestu kreću dječje igraonice i predstave. Za 11 sati najavljena je smjena straže Zrinske garde Čakovec.

U 8 sati na Trgu Eugena Kvaternika započinje 14. Međunarodni Oldtimer susret Međimurje 2013., dok u 18 sati na istom mjestu starta natjecanje ČAK – Strongman by Porcijunkulovo. Na pozornici Trg od 19 sati započinje koncert uz nastup Grupe Genova, grupe 4 US te Marijana Bana i Diktatora.

Na pozornici Tomislav od 20 do 02 sata možete uživati u programu Zlatni hitovi – legende pjevaju gdje će zapjevati Željko Krušlin Kruška uz glazbenu pratnju grupe Noćna Smjena. Svakodnevno u programu očekuje vas glazbeno zabavni program u organizaciji čakovečkih ugostitelja: Arcus, Casa, Latina, Millenimu, Paladin, Podroom, SOHO, Zrinski i ugostitelji pod šatorom.

Pripremljene su edukativne radionice starih zanata u terminu od 10 do 12 i od 17 do 19 sati, prezentacija streličarstva u vremenu od 10 do 14 i 18 do 24 sata, degustacija međimurskih vina u Zgradi Scheier te nastupi međimurskih kudova i pjevačkih zborova. Ulaz na sve programe je besplatan. Kompletan program manifestacije pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije