ŠRD Klen iz Svete Marije organizira “Ljeto ribe uz Dravu”

Športsko ribolovno društvo Klen iz Svete Marije povodom Dana Općine Sveta Marija organizira turističko, športsku i kulturno-tradicijsku manifestaciju “Ljeto ribe uz Dravu 2013.” Manifestacija će se održati u dva dana i to u subotu 3. i nedjelju 4. kolovoza gdje će se u oba dana od 7 do 14 sati na kanalu HE Dubrava održati 5. i 6. Kolo ekipnog prvenstva prve hrvatske lige HŠRS-a u lovu ribe udicom na plovak na kojem će sudjelovati 12 ekipa sa po četiri člana.

U subotu od 14 do 21 sat još se održavaju natjecanja u gađanju zračnom puškom, gađanje pračkom i natjecanje na visečoj kuglani. U nedjelju od 10 do 18 sati nastavljaju se natjecanja u gađanju zračnom puškom, gađanje pračkom i natjecanje na visečoj kuglani. 

Od 10 sati bit će postavljena izložba slika slikara Franje Mustača Medarovog i slikara Ivana Varge, izložba ručnih radova Društva žena Amalija Kranjec, tematska izložba predmeta etno zbirke Josip Hunjadi, prezentacija izrade Svetomarske čipke i prezentacija izrade mušica i pribora za mušičarski ribolov.

U 16 sati prisutnim gostima bit će podjeljen besplatni fišpaprikaš. U oba dana uz prigodne ribe i šarana na rašljama, sve prisutne zabavljat će Duo Romantic. Pokrovitelji manifestacije je Općina Sveta Marija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije