SDDH organizirao edukaciju o izradi poslovnog i strateškog plana

Savez društava distrofičara Hrvatske – SDDH je od 10. do 12. srpnja za predstavnike udruga članica u okviru IPA projekta “Zadruga SDDH””organizirao edukaciju o izradi poslovnog i strateškog plana. Zanimljiva i korisna edukacija okupila je 42 sudionika, predstavnika udruga članica.

U ime Društva distofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec sudionik edukacije bio je Milan Logožar, voditelj projekta “Zajedno za nas”. U uvodnom dijelu predsjednica SDDH Marica Mirić, u cjelosti je predstavila IPA projekt “Zadruga SDDH” te planirane aktivnosti i očekivane rezultate.

Veliko zanimanje sudionika izazvalo je praktično iskustvo Josipa Brkljače, upravitelja Zadruge osoba s invaliditetom koji je predstavio zadrugarstvo kao model socijalnog poduzetništva te iznio brojna iskustva o radu Zadruge.

Edukaciju o izradi strateškog i poslovnog plana proveo je dr.sc. Mladen Meter, direktor Akademije Poslovna učinkovitost. Uz poticajno pojašnjavanje temeljnih odrednica strateškog upravljanja i strateškog kontrolinga te sastavnih dijelove Poslovnog plana, sa sudionicima su provedene praktične vježbe o čimbenicima donošenja strateške odluke, analizi potencijala poduzeća, primjeni benchmarkinga i BSC (Balanced Scorecard) u praksi, izradi financijskih elemenata poslovnog plana, financijskoj analizi te ocjeni prihvatljivosti poslovnog plana.

Brojna pitanja sudionika razvila su opsežnu raspravu i potakli predavače na davanje iscrpnih odgovora. Prema analizi evaluacijskih listića, provedenoj na kraju edukacije, sudionici su skup ocijenili zanimljivim i iznimno korisnim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije