Započinje Porcijunkulovo! Pogledajte što vas danas očekuje!

Danas u 19 sati u Perivoju Zrinski službeno će se otvoriti 49. izdanje najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju, Porcijunkulovo 2013. koje će od 31. srpnja do 4. kolovoza biti održano u Čakovcu. Posjetitelji Grada Zrinskih moći će vidjeti više od 150 izlagača, uživati u 90 različitih programa i 20-tak koncerata na dvije glavne pozornice te mnoštvo manjih u organizaciji čakovečkih ugostiteljskih objekata.

No, krenimo redom. Evo što nas u srijedu 31. srpnja očekuje na Porcijunkulovom. U Perivoju Zrinski već od 9 sati započinju dječje kreativne radionice koje će potrajati do podneva. Nakon svečanog otvaranja, u 19.30 sati na istom mjestu započinju dječje igraonice i predstave. Na Trgu Republike od 20 sati počinje Mali MEF – Međimurski festival za djecu.

U sklopu Međimurske glazbene scene publici će zapjevati Zbor gimnazije Josipa Slavenskog, Bojan Jambrošić i 4 US i Urban acoustic trio sa solistima. Voditeljica programa je Barbara Kolar, a program završava velikim vatrometom. Na pozornici Tomislav od 20 do 02 sata možete uživati u programu Zlatni hitovi – legende pjevaju. Prvog dana nastupit će Darko Domjan uz pratnju grupe Noćna Smjena.

Svakodnevno u programu očekuje vas glazbeno zabavni program u organizaciji čakovečkih ugostitelja: Arcus, Casa, Latina, Millenimu, Paladin, Podroom, SOHO, Zrinski i ugostitelji pod šatorom. Pripremljene su edukativne radionice starih zanata u terminu od 10 do 12 i od 17 do 19 sati, prezentacija streličarstva u vremenu od 10 do 14 i 18 do 24 sata, degustacija međimurskih vina u Zgradi Scheier te nastupi međimurskih kudova i pjevačkih zborova.

Ulaz na sve programe je besplatan. Kompletan program manifestacije pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije