NAGRADNA IGRA: Osvojite 2×1 Festivalsku ulaznicu za Špancirfest!

Kao što smo već najavili, od četvrtka su u prodaji i ulaznice za koncerte na ovogodišnjem Špancirfestu (23.08. – 01.09.2013.). I ove godine, svi programi, osim koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici te predstava komedije, su besplatni. Prvi kupci festivalskih ulaznica, koje su u ograničenoj količini, ostvaruju i popust od 30%.

Cijena višednevnih festivalskih ulaznica (koje vrijede za sve koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici) ostala je ista kao i lani:

– vikend ulaznica (petak, subota, nedjelja) – 60 kuna
– festivalska ulaznica 150 kuna

Cijena dnevnih festivalskih ulaznica također ostaje na prošlogodišnjoj razini – 30 kuna, osim za koncerte 25.08. (Triggerfinger, Buraka Som Sistema, Sagan), 29.08. (Skunk Anansie) i 30.08. (Gibonni), za koje će cijena biti 70 kuna. Cijena ulaznica za predstave komedije ostaje 40 kuna.
 Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima EVENTIMA.

NAGRADNA IGRA

Portal eMedjimurje.hr još jednom u suradnji sa Špancirfestom poklanja 2×1 Festivalsku ulaznicu koja vrijedi za sve koncerte na glavnoj pozornici Špancirfesta (23.08. – 01.09.2013.).

Dvoje najbržih čitatelja koji ispod članka upišu riječ “Špancirfest”, svoje pravo ime i prezime (ako koriste nadimak), adresu (adresa je potrebna jer će dobitnici na kućnu adresu dobiti vaučere za podizanje ulaznica) i kontakt, dobivaju po jednu Festivalsku ulaznicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije