NAGRADNA IGRA: Otvoreno novo jahalište pony konja u Čakovcu

U petak 5. srpnja 2013. otvoreno je novo jahalište pony konja u Čakovcu uz animatore za najmlađe, hranu i brojne posjetitelje, a ponajviše roditelje s djecom, kako je bilo možete pogledati u fotogaleriji.

Sjedište jahališta sa štalama je u Turčišću, a prošlog petka je otvoreno drugo jahalište u Čakovcu u smjeru Mihovljana preko puta stare Hidrotehnike i Tegre, pokraj teniskog igrališta.

Jahalište raspolaže s desetak pony konja različitih veličina, na samom jahalištu možete organizirati rođendane, rekreativno jahanje za djecu do 16. godina, malu školu jahanja, vožnju kočijama.

M.P.G.M. j.d.o.o. jahalište i portal eMedjimurje.hr vas nagrađuje s jahanjem pony konja!

Prije osam dana je ovdje bila livada, uz trud i entuzijazam smo napravili pravo jahalište. Poseban naglasak nam je da omogućimo djeci sa svim vrstama hendikepa jeftinije jahanje te im odobravamo prihvatljiviju cijenu s popustom od 40%. Želja nam je da djeca svladaju strah od konja, s pony konjima je to lako pošto su malih visina. Planiramo napraviti mali turnir u jahanju, pony utrku na 102 m, za zimu planiramo napraviti sanjkalište te osigurati natkriveni prostor za jahanje u zimskim uvjetima.

U skorije vrijeme planiramo napraviti piknike za roditelje uz roštilj, djeca mogu jahati pony konje, igrati se uz animatore. Nudimo i mogućnost proslave  rođendana na našem jahalištu. Također nudimo i opciju iznajmljivanja pony konja dolazak na vaše proslave rođendana, u planu nam je organizirati terensku nastavu za Osnovne škole. U ovom našem projektu imamo potporu  od prof. defektologije Silvija Pucko, fizijatrice Monika Radolovic Vidovic, pedijatra Edgar Glavaš, dr.med. spec., vetrinara Branimir Novak, dr. vet. med. – kazao je prilikom otvorenja Maro Mezga iz M.P.G.M.j. d.o.o.

Radno vrijeme jahališta je svakodnevno u jutarnjim satima po dogovoru od 9 do 11 sati, a u poslijepodnevnim satima od 16 do 20 sati ili prema dogovoru.

Termine za jahanje i škole jahanja možete rezervirati na brojeve mobitela:  0911674611 ili 0989054141 ili na email: mpgmjdoo@gmail.com

M.P.G.M. j.d.o.o. i portal eMedjimurje.hr vas nagrađuje s jahanjem pony konja!


Prvih četvero čitatelja koji ostave točan odgovor ispod ovog članka dobivaju 15 minuta jahanja na pony konju na jahalištu u M.P.G.M. j.d.o.o.


Nagradno pitanje glasi: Kojeg datuma bilo službeno otvorenje jahališta pony konja u Čakovcu?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom s prethodnom rezervacijom na brojeve mobitela 091 167 4611 ili 098 905 4141 moći iskoristiti 15 minuta jahanja na pony konju na jahalištu u M.P.G.M. j.d.o.o.

Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije