Kamp u Brezju po uzoru na američke kampove

Proteklog tjedna u Brezju održan je kamp za djecu na engleskom jeziku. Četrdesetak djece okupilo se u kampu da bi svoje slobodno vrijeme proveli s prijateljima, odnosno da bi sklopili nova poznanstva. Dječjem kampu mogla su sudjelovati djeca starosti od 5 do 13 godina. Svatko je za sebe uz druženje mogao pronaći još dodatnog zadovoljstva na primjer obnoviti ili dopuniti engleski jezik, naučiti igrati baseball, čuti poneku biblijsku priču, sudjelovati u kreatiavnim radionicama i zabavnim igrama.

Baseball u Brezju

Kamp su vodili prijatelji iz Kanzasa, SAD prema uzoru na dječje kampove u SAD-u. Svakako nije izostalo ni okrepe, za što su se pobrilnule članice Udruge žene Breza i prijatelji iz Kanzasa, Laura Crisler Estes i Ray Estes koji su svoj godišnji odmor iskoristili da bi ga podijelili upravo s djecom u Brezju.

Djeca su bila vrlo pažjiva tijekom predavanja

Kako se kamp provodio na engleskom, prevoditelji Hana, Rahela, Rajan i Mladen Dominić pomogli su u komunikaciji. Zadnji dan u kampu pripremljeno je završno druženje gdje su mogli sudjelovati i roditelji, a djeca su pokazala samo mali dio onoga što su naučila.

Zajedničko druženje djece, roditelja i organizatora

Uz razmjenu email i mobitela djeca su obećala da će i iduće godine doći i zabaviti se, a na organizatoru je obaveza da i dogodine organiziraju kamp sličnog sadržaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije