Irska veselica ovu srijedu u čakovečkom Podroomu

U srijedu 26. lipnja čakovečki Podroom od 21 sat sprema autentičnu Irsku veselicu. U goste im dolaze The Cannons – Sean Cannon i njegovi sinovi James i Robert. Sean je glavni pjevač Dublinersa, najutjecajniji i najpoznatiji irski folk sastav, njihov radni vijek prožet je mnogim nagradama i legendarnim hitovima poput “Dirty Old Town”, “Whiskey In The Jar”, “The Irish Rover” ili “Rockey Road To Dublin”.

James Cannon je njegov sin i zagrebački zet, oni već dugi niz godina redovito nastupaju u Hrvatskoj, a najčešće u tandemu sa slovenskim etno glazbenikom Vladom Kreslinom i našom etno divom Lidijom Bajuk, s kojima su znali odraditi cijeli niz ljetnih koncerata po obalnim gradovima, ali poznati su i zagrebačkoj publici jer su nastupili na Zagrebačkim ljetnim večerima, u Aquariusu te klubu Jabuka.

Njihov repertoar se sastoji od hitova Dublinersa, Johnnyja Casha, Boba Dylana, Hanka Williamsa i dr.  Podroom svima obećaje nezaboravnu glazbenu večer i vjeruje da ste svi raspoloženi za malo irskog štimunga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije