Ljeto u gradu Zrinski započinje 28. lipnja i traje do 14. srpnja

Pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i u organizaciji studija Dvije lije i KU Pokret plus te uz pomoć generalnog sponzora Privredne banke Zagreb i ostalih sponzora, donatora i medijskih pokrovitelja – ovogodišnje čakovečko Ljeto u gradu Zrinskih započinje u petak 28. lipnja u 21 sat u atriju Staroga grada Zrinskih – predstavom Idu Zrinski, Kazališne družine Štolcer.

Program prvoga dana nastavlja se koncertom Pips, Chips & Videoclipsa na otvorenoj pozornici u Podroomu! Ljeto u gradu Zrinskih 2013., prepuno je atraktivnih kulturnih događanja (koncerti, kazališne predstave, filmovi, izložba) i potrajat će sve do nedjelje 14. srpnja te završiti spektakularnim koncertom legendarnih Majki.

Programi će se održavati u jezeru i atriju Staroga grada Zrinskih i na Trgu Republike, a pozvani ste i na after koncerte i after partyje u Starom Hrastu, Arcusu, Zrinskom, Soho Baru i Podroomu. Ulaz na sva događanja je slobodan. U slučaju lošeg vremena programi će se održati u Centru za kulturu, Zgradi Scheier ili na Maloj sceni “Vinko Lisjak” Centra za kulturu.

Kompletan program čakovečkog Ljeta u gradu Zrinskih pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije