Međimurske studentice dobitnice ovogodišnje Rektorove nagrade

Iva Sedlar, studentica 4. godine Učiteljskog fakulteta – Odsjeka u Čakovcu ovogodišnja je dobitnica Rektorove nagrade. Nagradu je dobila za znanstveni rad na temu Sportska natjecateljska orijentacija djece sportaša i djece nesportaša mlađe školske dobi. Mentor je bio, također profesor čakovečkog Odsjeka dr. sc. Ivan Šerbetar.

Radi poticanja znanstvenoistraživačkog, stručnog i umjetničkog rada te promicanja studentskoga stvaralaštva ustanovljena je Rektorova nagrada kojom se nagrađuju najbolji studentski radovi znanstvenog ili stručnog sadržaja odnosno umjetnička ostvarenja.

Tim povodom u petak 21. lipnja s početkom u 10 sati održat će se konferencija za novinare (u Vijećnici Učiteljskog fakulteta) na kojoj će Iva i njen mentor govoriti o osnovnim tezama rada.

Saznajemo da su uz Ivu, još tri studentice iz Međimurja dobitnice ovogodišnje Rektorove nagrade. To su Marina Sklepić, Mateja Mihalić i Nina Carević koje se radile na temi: Ovisnost o Internetu među srednjoškolcima. One su studentice Fakulteta organizacije i informatike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije