DVD Mursko Središće najtrofejnije u Sv. Martinu na Muri

Minulog vikenda u Svetom Martinu na Muri na tamošnjem poligonu vatrogasnog društva, održano je vatrogasno natjecanje područja Grada Mursko Središće i općina Sveti Martin na Muri, Selnica i Vratišinec. Nastupilo je ukupno 14 desetina iz različitih društva VZP, a najbolje tri  u svakoj kategoriji izborile su nastup na županijskom natjecanju.

Ove godine se održavala jedna ”suha” i ”mokra” vježba te su najuspješniji bili iz DVD-a Mursko Središće koji su nastupili sa tri desetine i sa svih tri osvojili pehare. Također se ovdje istiće i DVD Peklenica te DVD Sveti Martin na Muri koji su svaki osvojili po dva pehara.

Najbrojnija je bila kategorija muška ”A” gdje je nastupilo sedam desetina, a prvo mjesto je osvojio domaćin Sveti Martin na Muri, drugo Lapšina, a treće Mursko Središće. U muškoj ”B” prvo mjesto je pripalo Murskom Središću, drugo Svetom Martinu na Muri, a treće Peklenici. U kategoriji žene ”A” Vratišinec je bio prvi, M.Središće drugo i Peklenica treća.

Nažalost ova velika zajednica nije imala niti jednu žensku ”B” ekipu koje su inače i dosta rijetkost na vatrogasnim natjecanjima diljem Međimurske županije. Rezultati nisu odveć blistali vremenski te pred njima svakako predstoji dovoljno vremena da ”ubrzaju” do županijskog natjecanja koje se održava 06.07. u Zasadregu, odnosno isprave greške iz vježbi.

Ispred sudačke komisije Željko Besedić pozdravio je sve natjecateljske ekipe i zaželio im puno uspjeha u narednim natjecanjima, a također se osvrnuo na sudačku komisiju koja nije zaprimila niti jednu primjedbu što se može protumačiti na dva načina: ili su tako dobro sudili, ili su se ekipe vrlo dobro pripremile.

Vatrogasce je također pozdravio i zamjenik predsjednika VZMŽ Aleksandar Karlovčec i načelnik općine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije