Dani otvorenih vrata u Udruzi tjelesnih invalida Međimurja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske po drugi put organizira Dane otvorenih vrata od 12. do 15. lipnja 2013. s ciljem približavanja građanima i široj javnosti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj i to organiziranjem različitih događanja u prostorima udruga ili izvan njih.

Danima otvorenih vrata priključit će se i Udruga tjelesnih invalida Međimurja i to u četvrtak 13. lipnja od 10 do 17 sati. Zainteresiranim posjetiteljima predstavit će se 15 godina djelovanja Udruge za dobrobit osoba s invaliditetom, provedeni projekti i programi, izdani edukativni i promotivni materijali, te informacije o pravima i mogućnostima osoba s invaliditetom. Posjetitelji će moći uzeti i časopis Udruge “Listek”, koji je u 8 godina izlaženja izdan u 15 brojeva.

Kako u sklopu Udruge postoji i punoopremljena Keramička radionica, bit će organizirana i radionica keramike od 16 sati. Posjetitelji će se imati prilike upoznati sa svojstvima gline i izraditi različite ukrasne ili uporabne predmete. Sve aktivnosti povodom Dana otvorenih vrata Udruga tjelesnih invalida Međimurja organizira u prostorima ureda i keramičke radionice koje se nalaze na adresi Perivoj Zrinski 1, Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije