Intervju s Draženom Zečićem: Dođite na subotnji koncert u Domašinec!

Povodom subotnjeg koncerta Dražena Zečića 8. lipnja na proslavi 45. godišnjice rada i djelovanja Nogometnog kluba Dinamo Domašinec, a koji se održava pod velikim šatorom Carlsberg Croatie u Domašincu, Dražen je za portal eMedjimurje.hr najavio koncert i pozvao ljude da dođu na koncert i napune baterije za novi radni tjedan.

eMedjimurje.hr: U našem kraju ste uvijek rado viđen gost. Kako Vi doživljavate Međimurje i Međimurce?

– Ovdje imam puno prijatelja i odradio sam brojne koncerte. Lijepo je pjevati u kraju gdje svi znaju moje pjesme i gdje imamo jedan prisni ljudski odnos. Tu dobri su ljudi i uvijek se mogu opustiti i pjevati potpuno rasterećen i bez grča u želucu.

eMedjimurje.hr: Ne eksponirate se previše koliko imamo dojam i svoje ime ne vežete za famoznu hrvatsku estradu. Kako Vi gledate na naše instant i one “wannabe” zvijezde?

– A gledajte, svatko ima svoj pristup i ja to poštujem. Ne mogu reći da je pristup nekog drugog loš, a moj dobar, na to utječu vremena i globalna situacija. Ja sam uvijek imao svoj put. Prečesto pojavljivanje u medijima bi meni bilo kontraproduktivno, jer sam toliko toga rekao kroz pjesme i izjave da više ne znam što bi pričao. Nemam ni potrebu ni razloga nekoga osuđivati. Svatko od današnjih pjevača treba shvatiti da gradi svoj put prema uspjehu.

eMedjimurje.hr: Hoćete li na koncertu u Domašincu predstaviti i svoj novi album “Tvoj ću ostati” i nove pjesme te kako su one prihvaćene do sada?

– Neke sigurno hoću, a to će biti tri pjesme s novog albuma, a koji ćemo po prvi puta u cjelosti prezentirati u Vodicama 15. lipnja, a od idućeg će onda tjedna krenuti i prodaja novog albuma.

eMedjimurje.hr: Možete li povući paralelu novog albuma sa jednim od Vaših najuspješnijih, prethodnim “Crni kralj i bijela dama”?

– Radio sam na istom tragu s pjesmama kao što su pjesme Oprosti svijete, Crni kralj i bijela dama. Zna biti da poslije svakog uspješnog albuma, svaki idući bude kvalitetniji. Mi namjerno stvaramo različit album od prethodnog, jer kad više puta slušate isti stil, postane dosadno. Potreban je malo drugačiji pristup pjesmama da bi one izašle kao posebne.

eMedjimurje.hr: Što poručujete svim onima koji dolaze na koncert u Domašinec i onima koji su još u fazi planiranja dolaska?

– Nekad smo kao djeca išli u cirkus da se zabavimo i pustimo brigu na veselje, tako je i danas potrebno otići nekamo da se zaboravi na svakodnevne probleme s kojima se svi mi susrećemo. Sve one koji dođu pozivam da se zajedno sa nama zabave u Domašincu, zaborave na probleme i napune baterije za nadolazeći radni tjedan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije