Otvoreni jam session u Podroomu

Dragi glazbenici, improvizatori, amateri dosadašnji i budući gosti Podroom Drink And Music Cluba u srijedu sve pozivamo na – Otvoreni jam session. Od kako znaš za sebe sviraš u garaži, podrumu ili nekoj drugoj improviziranoj prostoriji?

Napreduješ, a tvoja jedina publika iz godine u godinu su ne baš oduševljeni susjedi, uža rodbina i prijatelji? Unatoč tome, smatraš da vrijediš puno više i da bi svojim talentom mogao zadiviti publiku i naše glazbene goste? Imaš znanja i vještine koje bi mogle koristiti svima?

Imamo rješenje, dođite u srijedu 5. lipnja u Podroom ubacite se u svirku i odsvirajte jednu s našim glazbenim gostima. Primarni cilj je stvoriti okvir za upoznavanje, razmjenu iskustava i znanja, te moguće buduće suradnje između ljudi s glazbenim backgroundom. Mislite da znate svirati pridružite se ekipi i zasvirajte, improvizirajte u živoj izvedbi.

Nadamo se da će ovaj program biti zanimljiv ljudima koji se žele glazbeno izraziti, a do sada nisu imali priliku javno to pokazati.  Želja nam je tijekom godine omogućili redovito sastajanje, koje će, nadamo se, privući  širi krug sudionika.

Dođite i zabavite se, kvalitetno provedite svoje vrijeme i naučite nešto novo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije