U Donjoj Dubravi održan Memorijal Mario Rusak

U nedjelju 26. svibnja u Sportskom parku Krbulja u Donjoj Dubravi održan je 8. Memorijal Mario Rusak na kojem je nastupilo gotovo dvjestostotinjak najmlađih vatogasaca u 4 kategorije: mladeži muški i žene i djeca muški i žene. Pozdravne riječi na otvaranju uputio je općinski načelnik Marijan Varga koji im je poželio puno uspjeha u natjecateljskom djelu.

Najbolji u kategoriji djeca muški bili su natjecatelji iz Donjeg Mihaljevca (ispred Svete Marije i Donjeg Vidovca), u kategoriji djeca žene pobijedile su vatogastkinje iz Svete Marije (ispred Donjeg Mihaljevca i Donje Dubrave). U kategoriji mladeži, u ženskoj konkurenciji, pobjednice su članice DVD-a Čakovec, a slijede ih natjecateljice iz Sušaka-Rijeke i Savske Vesi.

U najzanimljivijoj kategoriji – mladež muški čiji je član bio Mario Rusak, po drugi put najbolji su gosti iz Sušaka-Rijeke ispred Svete Marije i Donje Dubrave. Najbolji su nagrađeni medaljama, a pobjednici u kategoriji mladež muški kući su odnijeli i veliki prijelazni pehar koji ostaje u trajnom vlasništvu ekipi koja tri godine zaredom posatne pobjednik natjecanja.

U sklopu Memorijala održano je i natjecanje djece i mladeži Vatrogasne zajednice područja općina Donja Dubrava, Kotoriba, Sveta Marija, Donji Mihaljevec i Donji Vidovec. Članovi DVD-a Donji Mihaljevec bili su najbolji u kategoriji djeca muški i mladež žene, dok je DVD Sveta Marija pobijedila u kategoriji djeca žene i mladež muški. Uzorni domaćini bili su članovi DVD-a Donja Dubrava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije