2Cellos osvojili Ameriku i uskoro kreću na veliku hrvatsku turneju

Ovaj neuhvatljiv dvojac, za kojim ludi cijeli svijet, a koji je prvi prepoznao i sam Elton John, genijalni duo – 2CELLOS – uskoro kreću na svoju veliku hrvatsku koncertnu turneju.

Potpuno spremni, nakon što su oduševili unaprijed rasprodanom američkom turnejom, Luka i Stjepan počeli su sa odbrojavanjem dana do početka toliko iščekivane hrvatske turneje.

Malo koji hrvatski izvođač ili glazbenik, može se pohvaliti američkom turnejom u trajanju od mjesec dana, na kojoj su odličnim koncertima oduševili više od petnaest gradova. Žestokim tempom koji su si 2CELLOS zadali, svaki drugi dan nastupili su u jednom od američkih gradova, a najviše euforije osjetili su u New Yorku.

S još većom motivacijom, dečki su se vratili u Hrvatsku i u samo nekoliko dana odmora trebaju napuniti baterije te nastavljaju dalje jer Amerika, Europa pa i sama Hrvatska jedva čekaju vidjeti što su im novo pripremili.

Turneja počinje 1.6. u Areni Varaždin

Izvrsna produkcija, odličan zvuk i posebni specijalni efekti već su počeli sa pripremama za varaždinsku Arenu.

Ulaznice za koncert u Varaždinu, 1.6.2013. se nalaze u prodaji, a možete ih upiti preko sustava Eventim, ali i na sljedećim prodajnim mjestima.

Varaždin
Time out dvorana
Koncertni ured Varaždin
Barflay, Cafe bar Ritz
Suvenirnica varaždinskih vijesti

Čakovec
Radio1
Arcus
Koprivnica
Šareni dućan

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije