Za Katružu prikupljeno 13.552 kune

Međimurska zaklada solidarnosti Katruža u subotu 18. svibnja organizirala je tradicionalnu akciju prodaje katruža. Katruže su se prodavale u Čakovcu, Prelogu, Murskom Središću i Belici. U Čakovcu su se uz aktiviste Katruže, akciji priključili članovi Kulturno-umjetničkog društva Mačkovec te učenici i djelatnici  OŠ Vladimir Nazor iz Pribislavca.

Prodajom katruže i donacijama prikupljeno je 3.525,00 kuna. U Prelogu su članice udruge Priločko srce iz Preloga prodajom katruže, suvenira i knjiga Ljubice Fleten prikupile ukupno 6.012,00 kuna. U Belici su katruže prodavale članice Udruge žena Općine Belica i prikupile 2.100,00 kuna. Katruže i suvenire u gradu Mursko Središće prodavale su članice Društva žena Mursko Središća. Prodajom su prikupile 1.915,00 kuna.

Ukupno je prikupljeno 13.552,00 kune. Iz Katruže zahvaljuju svima koji su poklonili ili kupili katruže, te svima koji su se uključili u provođenje akcije. Međimurci su i ovaj put pokazali svoju humanost i dobrotu i pomogli onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije