Najlajk razredu na poklon adrenalinski dan u Accredo Centru

Portal eMedjimurje.hr u suradnji sa Disko klubom Šampion i ove je godine organizirao fotografiranje maturantskih razreda u njihovim odorama diljem međimurskih srednjih škola kako bi svima omogućili sudjelovanje u izboru najlajk maturantskog razreda 2013. godine!

Fotografije maturantskih razreda u odorama objavili smo na Facebook fan stranicama eMedjimurja gdje su svi mogli glasati za njima najbolje odijeveni razred.

Glasanje je trajalo do 23 sata u petak 17. svibnja, a najviše “lajkova” skupio je 4.C razred Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Njima su za petama bili 4.G2 Opće gimnazije iz Preloga.

Posljednji dan norijade, nakon što su svi maturanti napravili defile ulicama Čakovca i priključili se Coolijadi, vrhunac je bila maturantska zabava u Disko klubu Šampion.

Hvala svima koji su sudjelovali u glasanju!

 
Accredo Centar

Jedinstveni centar u ovom dijelu Hrvatske, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shop-a. U sklopu centra na otvorenom i zatvorenom dijelu centra moguća je organizacija različitih evenata: Učenički izleti, team building, završnice, rođendani, momačke, djevojačke zabave i godišnjice i najam prostora.

(paintball / splatmaster /umjetna stijena za penjanje / streličarstvo / gađanje zračnom puškom s optičkim nišanom / viseća kuglana / ljudski stolni nogomet / stolni tenis)

Objekat u sklopu centra pruža sve blagodati civilizacije (sanitarni čvor, garderoba, tuševi, kuhinja, MaxTV, HiFi sistem,Wii Nintendo…). Prostor prilagođen za druženje na otvorenom i u zatvorenom. Kapacitet zatvorenog prostora centra je 25 osoba, dok je kapacitet otvorenog prostora 100 osoba.

Kontakt telefoni: 098/426 380, 040/364 720

Zasadbreg 243, 40311 Čakovec

www.accredo.hr

www.facebook.com/Accredo.Centar

Poklon nagrada za naj maturantski razred u Šampionu: ADRENALINSKI DAN u Accredo Centar Zasadbreg!


Fotogalerija međimurskih maturanata

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije