Grad Čakovec upozorio Hrvatske ceste, za sada bezuspješno

Objavili smo članak o problemu semafora u Čakovcu koji ne radi već tjedan dana, a demantij i pojašnjenje nam je poslano iz Grada Čakovca koji prenosimo u cijelosti:

“Obraćamo Vam se sa zahtjevom za demantij u vezi članka na Vašem portalu “Tko će i kada popraviti semafor na obilaznici?” koji glasi: Semafori na Južnoj zaobilaznici su oprema prometnice Južne zaobilaznice Grada Čakovca, pa prema tome, nadležnost nad njima kao i prometnicom ima poduzeće Hrvatske ceste.

Poslove održavanje pa tako i uklanjanje oštećenja i kvarova na predmetnoj lokaciji za Hrvatske ceste obavlja PZC d.d. Varaždin. Grad Čakovec, kao ni ŽUC Međimurske Županije, nikad nije bio odgovoran za uklanjanje gore navedenih nedostataka.

Grad Čakovec je detektiranjem problema u prošlom tjednu više puta obavijestio i upozorio na ugroženu sigurnost prometa na raskrižju i Hrvatske ceste d.d. i PZC d.d. Varaždin.

Odgovor potpisuje Vedran Biševac mag. ing. traff. Semafor je izvan funkcije tjedan dana, sada čekamo očitovanje Hrvatskih cesta. Semafor nije radio ni danas u večernjim satima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije