U Štrigovi održano popodne komedije

Članovi KUD-a “Sveti Jeronim”  iz Štrigove su u nedjelju, 12. svibnja u Društvenom domu organizirali ŠTRIKAJ – popodne komedije u Štrigovi.

Program je započeo pjesmom o nadolazećim izborima ” Kaj bumo ve”, koju su izveli Silvija Kocen i Manuel Lesar. Čast da nastupi prva dobila je Kazališna skupina Kulturno-umjetničke udruge “Seljačka sloga” iz Nedelišća. Družina je izvela predstavu “Iza kulisa”, autora Michaela Frayna u režiji Dejana Buvača. Članovi dramske sekcije Hrvatske kulturno umjetničke udruge “Sveti Martin” iz Svetog Martina na Muri izveli su predstavu “Pravica” autora Franje Karlovčeca, redateljice Anđelke Klemenčić.

Na samom kraju predstavili su se domaćini. Dramska sekcija Kulturno umjetničkog društva Sveti Jeronim na scenu je postavila predstavu “Prodanu snehu”, autora Vinka Novaka, redatelja Ivana Novaka.

Između predstava nastupili su mladi klavijaturisti: Gabriel Šajnović, Ida Trstenjak i Magdalena Žižek, a posjetitelji su se također mogli okrijepiti štrigovskim vinom i pecivom. Cijelo popodne u Štrigovi se mogao čuti smijeh i pljesak kojima su gledatelji nagrađivali dramske družine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije