Vijesti / Društvo
Društvo
SUPERSTAR Vanessa iz Lapšine oduševila Severinu izvedbom njezine pjesme: 'Ona je moj uzor odmalena'
RTL

GLAZBENI SPEKTAKL

SUPERSTAR Vanessa iz Lapšine oduševila Severinu izvedbom njezine pjesme: 'Ona je moj uzor odmalena'

Talentirana Vanessa Kralj u prvoj epizodi 'Superstara' izvela je pjesmu 'Kao' - hit koji u originalnu izvodi Severina

Članica žirija našalila se pohvalivši izbor pjesme i dodala da je Vanessa u izvedbi pjesme bila sjajna. 

"Sve dok nisam izašla na pozornicu, nisam razmišljala o tome, no kada sam stala pred publiku i žiri, nije mi bilo svejedno. Severina je jedna od mojih najvećih inspiracija i uzor mi je odmalena. Bila mi je velika čast otpjevati njezinu pjesmu u prvoj live emisiji 'Superstara'. Nezaboravno iskustvo. Njezin komentar neću nikad zaboraviti, jako sam joj zahvalna na pozitivnoj reakciji", komentirala je Vanessa. 

U nastupu je, kaže, dala sve od sebe, a kada je ostala među posljednjih četvero kandidata na pozornici, nije joj bilo svejedno. "Nije to bio lijep osjećaj, ali sam ipak bila prilično smirena jer sam vjerovala svojim ljudima i nisu me iznevjerili. Bila sam presretna kad je Antonija prozvala moje ime", prisjeća se Vanessa kraja prve večeri 'Superstara' uživo. 

Miješali su se, kaže, sreća i tuga - zbog ispadanja Luke Veljkovića i Davida Amara. "Bila sam jako tužna kad su Luka i David ispali i nisam mogla vjerovati. Jako će mi nedostajati", iskrena je Austrijanka hrvatskih korijena. 

Najveća podrška u 'Superstaru' je Vanessi njezina voljena baka, koja ju je u subotu tijekom emisije uživo podržavala u publici. "Baka mi je jako velika podrška i osjetila sam njezinu energiju u publici. To mi je dalo puno snage i još više motivacije da dam sve od sebe. Nakon nastupa me baka dugo grlila i rekla da je ponosna", otkrila je Vanessa. 

Pred njom su sada novi izazovi - pripreme za drugu live emisiju u subotu od 20.15 sati na RTL-u. "Osjećam se spremnom i jedva čekam drugi live. Nakon prvog nastupa uživo mogu reći da ne mogu zamisliti nijednu drugu karijeru", zaključuje djevojka. 
Već iduće subote od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je druga emisija uživo glazbenog spektakla 'Superstar' u kojoj će nastupiti najboljih 10 kandidata.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video