Autonomni centar Čakovec: Erasmus za poduzetnike

U sklopu svojeg programa za javnost pod nazivom act.klub, udruga Autonomni centar – ACT iz Čakovca poziva sve zainteresirane na predavanje “Erasmus za poduzetnike” koje će se održati u srijedu 22. svibnja 2013. u 14 sati u multimedijskoj dvorani udruge ACT na adresi dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog hrasta).

Erasmus za poduzetnike je prekogranični program razmjene koji pruža novim ili potencijalnim poduzetnicima priliku da usavrše svoja znanja za vlastito poslovanje kod iskusnijih poduzetnika u zemljama EU. Na taj način, mladi poduzetnik ima priliku razviti svoje vještine i skupiti dovoljno iskustva kako bi počeo voditi vlastiti posao.

Poduzetnici kroz ovakvu razmjenu dobivaju i priliku za pronalazak novih partnera i otkrivanje novih tržišta. U program se mogu uključiti novi poduzetnici, koji tek osnivaju poduzeće, iskusni
poduzetnici, te posredničke organizacije (gospodarske komore, razvojne agencije, poslovni inkubatori i dr.).

Prepoznajući važnost, u program “Erasmus za poduzetnike” uključila se i Hrvatska gospodarska komora s međunarodnim partnerima. Predavanje je potpomognuto od Ministarstva socijalne politike i mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije